/
/
Bli Franchisetagare

Bli Franchisetagare

Vill du ha ett jobb där du får bygga upp en helt ny verksamhet och vara din egen chef? Vi på Guldjobbet söker nu franchisetagare som vill driva sitt eget kontor och leverera tjänsten Rusta & Matcha. I nuläget finns det många regioner lediga där du ges möjlighet att driva verksamhet under vårt varumärke. Det innebär en mycket stor utvecklingspotential.

Kontakta oss för mer information!

Rusta & Matcha – vad är det?

Guldjobbet satsar helhjärtat på att stödja människor och hjälpa flera till arbete – och vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av arbetsmarknadstjänster. Rusta & Matcha är en tjänst som vi erbjuder på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vårt uppdrag är att ge arbetssökande hjälp med verktyg i jobbsökandet och hjälp att knyta kontakter med arbetsgivare.

Vad blir din roll hos oss?

I din roll som franchisetagare startar du upp och driver en egen Guldjobbet enhet. Arbetsuppgifterna innebär till stor del möten med arbetssökande samt kartläggning och konsultation så att den arbetssökande kan ta sig vidare. I detta arbete kommer du att behöva använda dig av ditt egna nätverk för att kunna hänvisa arbetssökande till platsannonser, ta kontakt med arbetsgivare och mycket mer! Eftersom du är den som ansvarar för enhetens framväxt har du även vanligt förekommande arbetsuppgifter när det kommer till att driva företag.

Vad behöver du ha med dig?

För att passa i rollen tror vi att du har god kompetens inom studie- och yrkesvägledning eller liknande arbete samt bra förståelse för hur det är att driva ett eget företag. Har du inte den efterfrågade erfarenheten men är säker på att du är rätt person för tjänsten är du också välkommen att ansöka! Som person är det viktigt att du trivs med att arbeta med människor och är duktig på att organisera och planera din tid. Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom.

Vad är fördelarna med att vara franchisetagare för Guldjobbet?

– Vi har en trygg ram som sätter gränsen för hur vi jobbar med våra tjänster. Inom den ramen har alla som jobbar inom organisationen höga krav på sig gentemot oss andra, men också stor frihet. Om du har bra ingångar och är en person som känner till sektorn och vill driva eget har du alla möjligheter för att lyckas!

Hur skulle du beskriva drömkandidaten för det här jobbet?

– Drömkandidaten är en studie- och yrkesvägledare som har erfarenhet av att jobba med arbetssökande på liknande sätt och som har erfarenhet av att driva företag. Personen vi söker tycker om att hjälpa medmänniskor, har sälj i sinnet och en förmåga att förstå och entusiasmera sin omgivning.

Vad är framtiden för Rusta & Matcha?

Vi är ett mycket kompetent, erfaret och stabilt företag inom vår bransch. Vi vet vad som behöver göras för att föra arbetssökande vidare till en anställning. Idag finns vår verksamhet på 22 kontor runt om i landet och vi fortsätter att expandera. Vi satsar på att öppna upp i fler regioner och gå ut mer och mer nationellt.

Kontakta oss för mer information!
Tony Nilsson
Telefon: 073 – 515 35 59
E-post: tony@guldjobbet.se