Guldjobbet hjälper arbetssökande
/
Arbetssökande

Arbetssökande

Då har du kommit rätt!

Att hitta jobb eller utbildning på egen hand kan ibland var svårt. Vi hjälper dig med allt du behöver för att komma närmare en sysselsättning – och vi gör det med hjärta och engagemang. Vi finns alltid tillgängliga när du behöver oss och vi fokuserar på att hitta långsiktiga och hållbara val för just dig.

De flesta arbetssökande som kommer till oss går vidare till arbete eller utbildning. Våra goda resultat beror på våra lyhörda och engagerade medarbetare som är tillgängliga när du behöver råd. Vi på Guldjobbet har koll på arbetsmarknaden och hur man hittar jobben. Vi har ett brett nätverk av lokala företag och organisationer runt om i landet och vårt mål är att matcha dig med vad som än känns hållbart för just dig.

När vi träffas utgår vi från var du befinner dig här och nu. Kanske behöver du rustas innan du kan matchas, men huvudfokus kommer alltid ligga på att du ska komma ut i sysselsättning. Vi går bland annat igenom dina ansökningshandlingar, hur du ska gå tillväga när du söker jobb, hur du förbättrar din intervjuteknik samt hur du skulle kunna utveckla ditt jobbsökande. 

Vi utgår från dina tidigare utbildningar och erfarenheter, dina önskemål och din personlighet när vi matchar dig mot arbete eller utbildning. Under våra regelbundna rekryteringsträffar har du möjlighet att få träffa arbetsgivare och visa framfötterna. Vem vet – kanske blir det just dig som arbetsgivaren vill ha!