Vår kunskap-Ditt sätt. Vi arbetar med värme, engagemang och jävlar anamma för dig. På det sättet skapas din framtid hos oss. Med din coach specialanpassar du ditt jobbsökande efter just dina behov och vad som är bäst för dig. Vi är bäst på branscher som industri, handel och restaurang.

Så jobbar vi

Hos oss får du egen coach. Tillsammans med din coach skapar ni din röda tråd som du följer genom programmet till nytt arbete. På första mötet  förmedlar du hur nuläget ser ut och vad du har för önskemål. Dina kunskaper, färdigheter och erfarenheter inventeras för att sedan matchas med arbetsmarknad. Vi har mycket god förståelse och bra jobbkontakter inom branscher som industri, handel, hotell och restaurang. Behöver du hjälp inom något av dessa områden så är vi ett gott val.

Varför just oss

Vårt mål är ditt nya jobb. Hos oss tar du del av ett brett kontaktnät med framtida arbetsgivare på orterna vi är verksamma i. Olika aktiviteter som gör dig mer förberedd och attraktiv på arbetsmarknaden och arbetet som vi hoppas få förmånen att hjäla dig till. Vi utstrålar värme och arbetet utförs med hög kvalitet. Vi arbetar med värme, engagemang och jävlar anamma.

      

 

Designed by zenithsystem.se