Tjänster

Guldjobbet tillhandahåller tjänster för dig som är arbetslös eller som vill gå vidare med att hitta nytt. Vilken tjänst som passar dig beror på om du är inskriven på Arbetsförmedlingen eller om du söker privat. För dig som vill starta eget och bli en del av vår verksamhet finns det just nu möjlighet att starta franchisekontor i flera regioner.

Rusta och Matcha

Tillsammans skapar vi din framtid. Med din handledare specialanpassar du ditt jobbsökande efter just dina behov och vad som är bäst för dig.

Karriärvägledning

En tjänst för dig som behöver vägledning i att välja arbete eller studier. Vi på Guldjobbet har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att hitta rätt väg och metod för att nå just dina mål i yrkeslivet.

Bli Franchisetagare

Vill du starta eget och vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker nu franchisetagare som vill bedriva ett eget Guldjobbet-kontor.

Jobbsökarboken, som utgår från dig på liknade sätt som rusta och matcha

Jobbsökarhandboken - vägleder dig till arbete

Vår jobbsökarhandbok ger dig bra och praktiska tips på hur du lyckas när du söker jobb. Den är uppdelad i kortare avsnitt och ger dig bland annat tips om hur du hittar rätt bransch och vad du bör tänka på vid en anställningsintervju.