Guldjobbet anpassar verksamheten på grund av pandemin

Hjälp och stöd under pandemin

Rusta och Matcha bedrivs i första hand på distans. Arbetsförmedlingen uppmanar oss att övergå till en lösning på distans fram till och med 31 mars 2022. Det innebär att teoretiska inslag i tjänster i första hand ska tillhandahållas på distans men att vissa delar av tjänsten vid behov kan utföras på plats.

Möten sker därför i första hand på distans. Men våra kontor är öppna för bokade möten. Vid behov har du därför möjlighet att boka möten på plats hos oss.

Möjlighet till bokade möten

Vi på Guldjobbet ser att Covid-läget är mycket besvärligt för många arbetssökande. Jobbsökande blir helt klart svårare. Att känna sig isolerad är heller inte bra för vare sig jobbsökandet eller välbefinnandet. Det i sin tur gör att klyftan mellan arbetssökande och arbetsgivare växer.

För att vi ska kunna hjälpa till på bästa sätt är vi på Guldjobbet mycket lyhörda för arbetssökandes behov. Om det finns möjlighet bokar vi därför gärna individuella möten med dig som arbetssökande. Vi ser också att personliga möten ofta är ett viktigt inslag för att vi ska kunna hjälpa arbetssökande vidare till arbete.

Dela på:
Facebook
Twitter
LinkedIn