Om Johan
Jag är en ambitiös och hjälpsam person som trivs i rollen att vägleda och coacha människor mot deras mål i arbetslivet. Mitt arbetssätt utgår ifrån att genom individanpassade metoder handleda och påverka människor i deras jobbsökande, vilket grundar sig i en vilja att lyssna och förstå både arbetssökande och arbetsgivare.

Jag är en omtänksam och social person som drivs av att skapa nya kontakter. Är du intresserad av att få hjälp i ditt jobbsökande så är du välkommen att kontakta mig, antingen via telefon, eller genom ett besök på vårt kontor i City. Jag får då möjlighet att förstå din nuvarande situation och instruera och hjälpa dig på vägen till ditt framtida arbete. 

Johan Isaksson
Handledare

Telefon: 072 519 47 58
E-post: johan@guldjobbet.se
 

Susan Stenbäck 
Jobbmatchare

Telefon: 072 523 86 17
E-post: susan@guldjobbet.se

 

Om Susan
Jag som arbetar här har lång erfarenhet från olika branscher av att arbeta med människor. Det stöd som jag bland annat bidrar med är att motivera och stödja dig med jobbmatchning.

Mitt mål är att finnas till hands för att inspirera, jag ser till individens egna förmågor och lyssnar till dina behov. Tillsammans med handledaren kommer vi att metodiskt arbeta fram en plan som tar dig framåt och med din egen motivation uppnå ditt mål.

Om du vill veta mer om oss, så tveka inte att ringa mig eller varför inte komma förbi, på Guldjobbet är alla välkomna!

 

Om Suzan
Jag jobbar för att du snabbt ska komma ut i arbete. Tillsammans tar vi fram en plan som passar just dig, där du själv har stort utrymme att uttrycka dina önskningar. Vi jobbar utifrån dina mål för att hitta rätt!

Jag är effektiv i mitt arbete med att få ut människor på arbetsmarknaden. Som person är jag mycket social och har lätt för att få bra kontakt med andra. Jag är alltid glad och sätter dina behov och önskemål i första hand. 

Det var 17 år sedan jag kom till Sverige. Ursprungligen kommer jag från Kurdistan i norra Irak. Detta har medfört att jag talar flytande kurdiska och arabiska.

 

Suzan Tofiq
Handledare/Språkstöd

Telefon: 072 159 36 90 
E-post: suzan@guldjobbet.se

 

 

 

Om Jawada
Jag jobbar som utbildare och språkstödjare. Jag ger hjälp till dig som behöver hjälp med bland annat svenskan och grundläggande datakunskaper.
Det bästa med mitt jobb är att skapa nya kontakter och att vi tillsammans kommer hittar ett passande jobb till dig.

 

 

Jawada Taresh 
Språkstöd

Telefon: 073 917 88 89
E-post: jawada@guldjobbet.se
   


 

Besöksadress i Karlstad City:
Tingvallagatan 1A
652 24 Karlstad

 

Postadress för alla kontor:
Södra Kyrkogatan 11
652 24 Karlstad

 

Kontakta oss gärna även på:
Telefon: 076 946 77 01
E-post: info@guldjobbet.se