Om Johan
Jag är en ambitiös och hjälpsam person som trivs i rollen att vägleda och coacha människor mot deras mål i arbetslivet. Mitt arbetssätt utgår ifrån att genom individanpassade metoder handleda och påverka människor i deras jobbsökande, vilket grundar sig i en vilja att lyssna och förstå både arbetssökande och arbetsgivare.

Jag är en omtänksam och social person som drivs av att skapa nya kontakter. Är du intresserad av att få hjälp i ditt jobbsökande så är du välkommen att kontakta mig, antingen via telefon, eller genom ett besök på vårt kontor i City. Jag får då möjlighet att förstå din nuvarande situation och instruera och hjälpa dig på vägen till ditt framtida arbete. 

Johan Isaksson
Handledare

Telefon: 072-51 94 758
E-post: johan@guldjobbet.se
 
  Om Jonas
Att efter många år som ledare inom industrin få chansen att använda mina erfarenheter till att hjälpa andra som vill ut på arbetsmarknaden är väldigt inspirerande. 

En av mina styrkor är att få fram dolda talanger och förmågor. Att få hjälpa dem som behöver stöd, samt att lyckas motivera till en nytändning är en stor dela av det som driver mig i mitt arbete. 

Ett bra arbete för mig är när man når målen och lärt sig något under vägen. Som person tänker jag positivt och ser problem som möjligheten att göra förbättringar.
Jonas Hallén
Handledare/Rekryterare
Telefon: 070-25 70 614
E-post: jonas@guldjobbet.se
 

 

 

   

Om Suzan
Jag jobbar för att du snabbt ska komma ut i arbete. Tillsammans tar vi fram en plan som passar just dig, där du själv har stort utrymme att uttrycka dina önskningar. Vi jobbar utifrån dina mål för att hitta rätt!

Jag är effektiv i mitt arbete med att få ut människor på arbetsmarknaden. Som person är jag mycket social och har lätt för att få bra kontakt med andra. Jag är alltid glad och sätter dina behov och önskemål i första hand. 

Det var 17 år sedan jag kom till Sverige. Ursprungligen kommer jag från Kurdistan i norra Irak. Detta har medfört att jag talar flytande kurdiska och arabiska.

 

Suzan Tofiq
Handledare/Språkstöd

Telefon: 072-159 36 90 
E-post: suzan@guldjobbet.se

 

 

     
     


 

Besöksadress i Karlstad City:
Tingvallagatan 1A
652 24 Karlstad

 

Postadress för alla kontor:
Södra Kyrkogatan 11
652 24 Karlstad

 

Kontakta oss gärna även på:
Telefon: 076-94 67 701
E-post: info@guldjobbet.se